Acun ilica'nin yepyeni yarisma programi yetenek sizsiniz türkiye hakkindaki her turlu bilgiyi buradan takip edebilir siniz. Yeteneksizsiniz Türkiye Show TV ekranlarindan sonra artik buradan da takip edebilirsiniz. Acun yeteneksizsiniz...

22 Kasım 2009 Pazar

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2.Bölüm izle videoları indir

yetenek-sizsiniz21 Kasım 2009 Cumartesi saat Dünyada rating rekorları kıran ‘Got Talent’ serisini Acun Türkiye’ye getirdi ve ilk bölümü çok sevildi.Acun Ilıcalı ile birlikte Ali Taran ve Oylum Talu’nun jüri olarak yer alacağı yetenek yarışması Türkiye’nin her bir köşesinden yetenekli insanları ekranlara taşıyor.Daha önce de inermisin çıkarmısın gibi yarışmalardan yetenekler çıkmştı.Bir ara buna benzer bir program da vardı.Aysel Gürel jüri üyesiydi ve Jüri üyeleri şovları beğenmeyince gonga vurup yarışmayı bitirirlerdi.Fakat bu program Acun ile oldukça keyif verdi.



Ülkenin dört bir yanında yapılacak olan elemelerin ardından seçilen özel insanlar jüri üyelerinin karşısında, milyonların kalbini fethetmeye çalışacak. .

Türkiye’nin gizli kalmış yeteneklerini keşfe çıkan Acun Ilıcalı ve ekibi izleyiciyi keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Belki de; Türkiye’nin en yetenekli insanlarından biri çok yakınınızda olabiliyor.


Yetenek sizsiniz Türkiye yarışmasının ikinci bölümündeki yarışmacıları merak ediyoruz.Cumartesi ekranlarına Acun yeni bir renk getirdi.Yetenek sizsiniz Türkiye 2.bölümü büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz.


Yetenek Sizsiniz Türkiye  21 KASIM 2009 cumartesi porogramı




Yetenek sizsiniz 2.bolum 1.kisim :




Yetenek sizsiniz 2.bolum 2.kisim




Yetenek sizsiniz 2.bolum 3.kisim




Yetenek sizsiniz 2.bolum 4.kisim



Yetenek sizsiniz 2.bolum 5.kisim




Yetenek sizsiniz 2.bolum 6.kisim




Yetenek sizsiniz 2.bolum 7.kisim




Yetenek sizsiniz 2.bolum 8.kisim




Yetenek sizsiniz 2.bolum 9.kisim


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

altın piyasası,cumhuriyet altın fiyatı,has altın,gram altın fiyatları,cumhuriyet altını,altın fiyatları günlük,çeyrek altın fiyatı,güncel altın fiyatları,cumhuriyet altın fiyatları,altın fiyatı,çeyrek fiyatları,altın çeyrek fiyatları,çeyrek altın,altınkaynak altın fiyatları,altınkaynak,altın döviz fiyatları,döviz fiyatları,döviz,altın fiyatları günlük Yenilmem Oyun Fikra Cenneti Show Yetenek Sizsiniz Türkiye Kral Oyun Gold bar